Bakkerij Paul Schalke

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het allerlekkerste brood en banket. Met onze creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten wij onze klanten keer op keer te verrassen.
Wij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag (en nacht!) onze producten vers bereiden. En dat proeft u!

U bent van harte welkom in onze winkels in Naaldwijk en Monster. Voor ons populaire Schalke-brood, een doos verrukkelijk gebak, een onvergetelijke bruidstaart en voor zakelijke bestellingen en relatiegeschenken.

Kom, proef en geniet. Welkom bij Bakkerij Paul Schalke!

Laatste berichten

 • Westlandse aardbei in de hoofdrol

  Westlandse aardbei in de hoofdrol

  Goed nieuws: er zijn weer Westlandse aardbeien. Deze verrukkelijke, zachtzoete vruchtjes van Kwekerij de Westlandse aardbei hebben hun weg gevonden naar onze bakkers. Zij weten daar wel raad mee en bakken het aller-, allerlekkerste aardbeiengebak voor u. Een stukje zomer op uw bord: jammie! Verder lezen
 • Koningsdag zaterdag 27 april

  Koningsdag zaterdag 27 april

  27 april = Koningsdag! van 08.00 – 11.00 uur zijn onze beide winkels in Naaldwijk en Monster open. Deze dag verkopen we uitsluitend Oranje gebak, puntjes, krentenbollen en eierkoeken. Verder lezen
 • Goud!!!

  Goud!!!

  Trots !!!! Onze kerststollen en oliebollen zijn met goud bekroond !!! Krantartikel Verder lezen